Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, bayramın İslam coğrafyasına birlik, beraberlik ve huzur getirmesini temenni etti.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: "Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli üyeleri, kıymetli hemşehrilerim;  İnsanlık tarihi kadar eski olan kurban bağışlama adeti, ilahi dinlerin en kutsal ibadeti sayılmaktadır.

Kardeşliğin ve birliğin temsili olan Kurban Bayramı, yardımlaşmanın en çok vücut bulduğu süreçtir. Allah rızasını kazanmak, ibadeti yerine getirmek ve de gerçek ihtiyaç sahiplerinin yararını ön planda tutmak sosyal hayatta adaleti sağlar. Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zor sürece rağmen, Mübarek Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde, huzur bulacağımıza inanıyorum.

Göreve geldiğimiz Nisan 2018  tarihinden günümüze kadar, yaşanan her zorlukta üyelerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Kurban Bayramı vesilesi ile bu birlik ve beraberliğimizin devam etmesini temenni ediyorum. Tüm zorluklara rağmen üretim yapan, istihdam sağlayan, Kentimiz ve Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan, siz kıymetli üyelerimize; başarı dileklerimi iletiyorum. Bayramlarımızın ruhuna uygun şekilde; Başta İslam Coğrafyası olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, Mübarek Kurban Bayramınızı içtenlikle kutlarım, Saygı ve Sevgilerimle…".