Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Talip Devrim seçildi

1 Nisan’da yapılan meslek grubu seçimlerinden sonra gerçekleştirilen yönetim kurulu seçimlerinden sonra dün Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı seçimi yapıldı. İlk meclis toplantısında en yaşlı meclis üyesi olarak başkanlık yapan Talip Devrim gündem maddelerini i okuduktan sonra meclis başkanlığı seçimine geçildi.

Meclis Başkanlığı seçiminde beyaz pusula adayı Talip Devrim ile sarı pusuyla adayı Mehmet Coşkun yarıştı. 33 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde sarı pusula adayı Mehmet Coşkun 16 oy alırken, beyaz pusula adayı Talip Devrim 17 oy ile Meclis Başkanlığına seçildi.

15 Temmuz Milli İrade Meclis Toplantı salonunda yapılan oylamadan sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Meclis Başkanı seçilen Talip Devrim, “Muş’a ve Muş Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun” dedi.

Meclis Başkan Yardımcılı görevine ise Mehmet Yazıcıoğlu ile Abdulmanef Soydan seçilirken Katip Üyeliğine ise Davut Aydın seçildi.