Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, (MUŞ TSO) kadın girişimciler ile bir araya gelerek Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, ekonomiye kattıkları değer için teşekkür etti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Muş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı salonuna kadın girişimciler ile bir araya gelen Başkan Erdal Koç, kadın girişimcilerin ekonomiye ve üretime değer kattığını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) kadın girişimcileri çok önemsediğini hatırlatarak  MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, girişimci kadınların sayısını arttırmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın girişimcilerle bir araya gelmekten son derece memnun olduğunu belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, "kadın girişimcilerimizle sık sık bir araya gelerek, istişare ederek faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bugün özel bir gün olduğu için kadın girişimcilerimizi odamızda misafir ettik. Davetimize icabet ettikleri için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana kadın girişimcilerimizin yanında olmaya, onlarla birlikte ortak hareket etmeye azami gayret gösterdik. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte işlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Muş'ta kadın girişimci sayısının arttırılması için çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Cesur ve hedefleri olan kadınların girişimcilikte de rol model olduklarını görüyoruz. Bunları gördükçe ilerisi için umutlarımız daha da artıyor. Üretimde, istihdam da ve toplumda saygın bir konumda olan kadınların ülke ekonomisine de değer kattığını görüyoruz. bu vesile ile bir kez daha 8 mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor. toplumun en önemli temel taşlarından biri olan kadınlarımıza girişimcilik hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.