Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, badminton branşında faaliyet gösteren sporculara tablet ve spor malzemeleri desteğinde bulundu

Muşlu badminton sporcuları Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUŞ TSO) Erdal Koç'u makamında ziyaret ettiler. Genç sporcuların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Koç, tablet isteyen minik öğrencinin isteğini geri çevirmedi.

Badminton sporuyla ilgilenen minik Rabia ve Mustafa Başkan Koç'un tablet sözü karşısında büyük sevinç yaşadılar. Ayrıca ilkokul öğrencisi olan toplam 8 kişiye tablet armağan eden Başkan Koç, gençlerin ve dolayısıyla öğrencilerin spora kazandırılması gerektiğini ifade etti. Lise ve üniversitede eğitimlerini sürdüren diğer sporculara da talepleri doğrultusunda spor ayakkabı armağan eden Koç, bir süre sporcularla sohbet etti ve antrenörden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde öğrencilere ve gençlere badminton branşı ile ilgili eğitimler veren antrenör Mürsel Koç, 17 yıldır bir çok genç sporcu çalıştırdığını söyledi. gençlerin sporu ve bu branşı severek yaptıklarını kaydeden Mürsel Koç, öğrencilerin başarılı dereceler elde ettiğinin de altını çizdi.

Muş'ta 12 milli sporcunun olduğunu kaydeden Mürsel Koç, bir tane Türkiye birincisi sporcusu olduğunu ve Avrupa'da şampiyonaya katıldığını söyledi. Bir çok bölge şampiyonluklarının olduğunu da kaydeden Koç, milli sporcuların Muş Alparslan Üniversitesi'nde eğitimlerini devam ettirdiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kursların devam ettiğini de sözleridne ekleyen Antrenör Mürsel Koç, "spora sporcuya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonraki müsabakalarda da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bize güvenen ve destek verenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.