Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum temsilcileri, esnaflar ve vatandaşların ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunduğu MUŞ TSO Başkanı Koç her gün onlarca kişiyi kabul ediyor.

Van Ticaret Borsası Başkanı Naim Süer ve beraberindeki heyeti dün kabul eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, bölgedeki oda ve borsa başkanları ile sürekli iletişim içerisinde olacaklarını ve birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçek sahibinin üyeler olduğunu belirten Koç, üyelerin, esnafların ve vatandaşların yararlandığı bir oda olacaklarını ve çalışmalarını da bu doğrultuda yapacaklarını söyledi.

Daha önce Muş’ta borsa temsilciliği açtıklarını hatırlatan Van Ticaret Borsası Başkanı Naim Süer, daha sonraki süreçte Van’a bağlı olarak açtığımız temsilciliğin kapatıldığını öğrendiklerini kaydetti. Süer, “Van Ticaret Borsası Muş’ta temsilcilik açma çalışmalarına başlarken bu süreçte Türkiye Odalar ve Borsası ile yarıştığını ve Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis’inden böyle bir karar alındı. Daha sonra nasıl olduysa bu karar iptal edildi ve Elazığ Ticaret Borsası aracılığıyla temsilcilik kurulduğunu öğrendik. Biz ofisimizi kapatmadık. Sürecin nasıl olacağını da bilmiyoruz. Talep üzerine Muş’a geldik. Bugün buraya sadece hayırlı olsun demek için geldik. Yanlış bir anlaşılmaya mahal vermek istemiyorum” diye konuştu.