Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve beraberindeki heyeti kabul eden Koç, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Bölgesel bir dayanışmayı hedeflediklerini ifade eden VAN TSO Başkanı Necdet Takva, bugüne kadar bölgedeki odaların dayanışma içerisinde olmadıklarını ve bu düzeni değiştirmek istediklerini söyledi.

Takva açıklamasında daha sonra şunları söyledi: Van’dan arkadaşlarla birlikte yola çıktık. Tatvan, Muş, Bingöl, Elazığ ve Bitlis oda başkanları ile bir araya geleceğiz. Tanışma ve kaynaşma ziyareti olarak algılayabiliriz. İlerleyen süreçte birlikte hareket edip gerekirse Meclis toplantıları da düzenleyerek ortaklaşa projeler hazırlayabiliriz. Tekrar yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum”.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç ise şunları söyledi: “Muş’un bölgedeki oda ve borsa başkanları ile sık sık bir araya geleceğiz ve birlikte hareket edeceğiz. Ziyaretler ve işbirliğiyle tanışmayı ve dayanışmayı geliştireceğiz. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgede birlik ve beraberliği sağlama adına ne gerekiyorsa yapacağız. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Necdet Takva ve beraberindeki arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum”.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ziyaret anısı olarak Van’ı simgeleyen figürlerin bulunduğu kahve takımını Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’a hediye etti.