Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Muş’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Atalarımızın büyük fedakarlıklarla Muş’u kurtardığını belirten Koç, 101 yıl önce yazılan büyük destanın önemine değindi.

MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Muş’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Muş 1071’den beri büyük zaferlere ev sahipliği yapmış. Sultan Alparslan’ın Türklere Anadolu’nun kapılarını açtığı günden itibaren kadim bir şehir olan Muş 101 yıl önce de büyük bir destana tanıklık etmiştir. Bizlere bu aziz toprakları vatan yapan ve bu uğurda şehit olan tüm atalarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onlara layık olmak için her zamankinden daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Var gücümüzle çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, Muş halkının kurtuluş coşkusunu en derin duygularımla kutluyorum”.