Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, MAS-DER Başkanı Yücel Doğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti
Muş Motorlu Araç Satıcıları Derneği (MAS-DER) Başkanı Yücel Doğan ve beraberindekiler Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç’u makamında ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını aktardılar.
Sektördeki sorun ve sıkıntılarla ilgili olarak bilgiler aktaran MAS-DER Başkanı Yücel Doğan, sektörde faaliyet gösterenlerin karşılaştıkları sorunların giderilmesini istediklerini belirttiler.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını asgariye indirmek için gerekli görüşmeleri yapacaklarını kaydetti. Bölgenin birçok vilayetinde oto galericiler için siteler kurulduğunu belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Muş’ta da böyle bir sitenin kurulması için Belediye Başkanlığı ile görüşeceklerini belirtti.
MAS-DER heyeti ile görüştükten sonra açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “üyelerimizin daha kurumsal bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için üzerimize düşen ne ise yapacağız. Bugün bizleri ziyaret eden MAS-DER Başkanı Sayın Yücel Doğan ve beraberindeki heyet karşılaştıkları sorunları aktardılar. İlgili kurumlarla görüşerek bu sorunları çözüme kavuşturma çabası içerisinde olacağız. Oto galericilere ait bir sitenin kurulmasını talep ediyorlar. Türkiye’nin neredeyse her kentinde oto galericiler için sitelerin kurulduğunu biliyoruz. Muş’un da hızla gelişme aşamasında olduğunu görüyoruz ve bu talebin karşılık bulması için gerekli görüşmelerimize kısa sürede başlayacağız. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin, sektörlerin sorunlarını asgariye indirmek için her kesimi dinlemeye ve yetkililerle istiare etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile MAS-DER heyetine de ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.