Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, önemli görüşmeler yaptıklarını söyledi

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, Diyarbakır’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya ile bir araya gelen Koç, görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ifade etti.
Bölgedeki oda ve borsa başkanları ile diyalog içerisinde olduklarını kaydeden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Diyarbakır’ın bölgede önemli bir kent olduğunu kaydetti. Diyarbakır Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarına yaptığı ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Bölgedeki oda ve borsa başkanlarının dayanışmasına ve ortak hareketine de değinen Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç açıklamasında şunları söyledi: “Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Engin Yeşil ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mehmet Kaya ile bölge ekonomisi hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Pandemi sürecinden dolayı yaşanan olumsuzlukları konuştuk. Bu sürece bağlı olarak bölgemizde ve ilimizde yaşanan sorunları ele alma fırsatımız oldu. Ayrıca Muş Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Muş halkına yönelik güzel bir projemizin olduğunu ifade etmek istiyorum. Projemiz biraz daha olgunlaştıktan sonra bunu kamuoyuna ve üyelerimize açıklayacağız. Son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik diyebiliriz. İlerleyen süreçte üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yararlanacağı bu adımları göreceğiz. Misafirperverliklerinden ötürü hem Diyarbakır Ticaret Borsamızın Başkanı Engin Yeşil’e, hem de Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Kaya’ya teşekkür ediyor, başarılar diliyorum”.
Ziyaretten sonra Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’a ziyaret anısına Diyarbakır’ı simgeleyen hediyeler takdim ettiler.