Muş Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi Toplantısı yapıldı

23 Ekim'de yapılan meslek ve komite seçimlerinden sonra çalışmalarını aralıksız sürdüren Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) meslek komite toplantılarını da yapıyor.

MUŞ TSO Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleştirilen 9. Meslek Komitesi toplantısına MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Genel Sekreter Hanifi Aydar,  meclis üyeleri Nimet Salkım ve Necat Emre ile komite üyeleri Şefik Kayan ve Nihat bala katıldı.

Toplantıda yapılan seçimde Nihat Bala 9. Meslek komitesi başkanlığına seçilirken, başkan yardımcılığına ise Mehmet Çelik seçildi.

Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, komite üyeleri ile bir araya geldiklerini söyledi. Komitelerin üyelerle sürekli diyalog içerisinde olacaklarını ve tespit ettikleri sorunları çözmek için de yönetim olarak gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.