Bursa'da faaliyet gösteren MUŞ-İLDER Başkanı Mehmet Akif Bingöl ve beraberindekiler MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç'u makamında ziyaret ettiler

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Muş'a gelen Muş İli Kültür Eğitim Kalkındırma Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MUŞ-İLDER) heyeti MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MUŞ TSO Meclis Başkanı Aydın Çelik ve meclis üyeleri ile birlikte MUŞ İL-DER Başkanı Mehmet Akif Bingöl ve beraberindeki heyeti kabul eden MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, Muşluların çok yoğun bir şekilde yaşadığı Bursa'da birlik ve beraberliğin ön plana çıkmasını sağlayan MUŞ İL-DER ve diğer derneklerin başarıları ile gurur duyduklarını belirten Başkan Koç, Muşluları bir araya getiren, sorun ve sıkıntılarını gideren tüm derneklerin başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

MUŞ İL-DER'de göreve seçildikten sonra Muşlularla daha çok sık bir diyalog içerisinde olduklarını kaydeden MUŞ İL-DER Başkanı Mehmet Akif Bingöl, Bursa'da eğitim gören tüm üniversite öğrencilerine burs verdiklerini ve çeşitli etkinliklerle Muşluları bir araya getirdiklerini ifade etti.

karşılıklı hediye takdiminin yapıldığı ziyaret toplu fotoğraf çektirmekle son buldu.