Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindekiler Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç'u ziyaret ederek yeni dönemde başarı dileklerini ilettiler

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ başkanlığında bir heyet Muş'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Muş Ticaret ve Sanayi Odası'na da bir ziyaret gerçekleştiren ETB heyeti çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

Yeni dönemde faaliyetlerini artırarak sürdüren Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç, toplumun tüm kesimlerinden gelen tebrik ve hayırlı olsun dileklerini kabul etmeye devam ediyor.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ'ı MUŞ TSO Meclis Başkanı Aydın Çelik ve meclis üyeleri ile birlikte ağırlayan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, üyelere daha iyi hizmet sunma adına istişarelerde bulunduklarını söyledi.

ETB'nın Muş'ta temsilciliği bulunduğunu kaydeden Koç, "Elazığ Ticaret Borsası ile sürekli diyalog içerisindeyiz. Üyelerimizin sorunları ile yakından ilgileniyorlar ve gerekli desteği sağlıyorlar. Muş'ta temsilcilikleri bulunduğu için üyelerimizin talep ve önerileri konusunda hassasiyet gösterdiklerini biliyoruz. geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de uyum içerisinde çalışarak üyelerimize, kentimize, bölgemize ve ülkemize daha iyi hizmet sunma gayreti içerisinde olacağız. Beraberindeki heyet ile bizleri ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Elazığ Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Ali Dumandağ'a teşekkür eder, başarılar dilerim" diye konuştu.

Elazığ Ticaret Borsası'na kayıtlı olan üyelerin daha iyi hizmet almaları için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Mehmet Ali Dumandağ, "Bugün Muş Ticaret ve Sanayi Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Buradaki üyelerimizin genel durumunu görüştük. Bu dönemde birlikte güzel çalışmalar hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimize, Muş Ticaret ve Sanayi Odası'na hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

ETB Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, daha sonra Muş Vali Yardımcısı Hasan Taş'ı ve Muş İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemal Aral’ı ziyaret etti.