İlimizde yerel yayın yapan Muş Şark Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Tahsin Demirel ve Memleket Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Bülent Toplu MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç'u ziyaret etti

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Erdal Koç makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Muş'ta günlük yayın yapan Muş Şark Haber Gazetesi imtiyaz sahibi, aynı zamanda önceki dönem Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Demirel ile Memleket Havadis Gazetesi imtiyaz sahibi Bülent Toplu MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Daha önce oda başkanlığı yapan ve Muş Şark Haber Gazetesi sahibi Tahsin Demirel, tekrar seçimleri kazanarak güven tazeleyen MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç'u tebrik eder başarılar diledi.

Göreve geldikleri günden itibaren kentin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, "Muş'ta yayın yapan ve aynı zamanda odamızın da üyesi olan gazeteleri önemsiyor ve desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Basın bir toplumun kalkınmasında, gelişmesinde önemli bir görev üstlenmektedir. Basın, tarafsız, objektif, hakkaniyetten yana olduğu müddetçe herkesin takdirini almıştır ve alacaktır. Yerel gazetelerimize ve basın mensuplarınıza başarılar diliyorum. Bugün bizleri ziyaret eden gazetelerimizin imtiyaz sahiplerine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.