Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUŞ TSO) Erdal Koç’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.
Koç, son olarak Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Abdulbari Aksoy ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Müdürü Serdar Özkan’ı ağırladı. Aksoy ve Özkan, 1 Nisan’da yapılan seçimlerin çok daha güzel gelişmelere vesile olmasını temenni ederek MUŞ TSO Başkanı Koç’a yeni görevinde başarılar dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirleri ile yakından ilgilenen Koç, Muş’a hizmet etmek ve faydalı çalışmalar yapmak niyetiyle bir başlangıç yaptıklarını, bu süreçte başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.
Muş’taki iş adamlarının sorunlarını ve olası yaşayabilecekleri sıkıntıları bildiklerini kaydeden Koç, bunların çözümü konusunda çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
Toplumun her kesimine eşit mesafede olduklarını belirten Koç, tek gayelerinin Muş’un gelişmesi ve kalkınması olduğunu kaydetti.
Sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayan MUŞ TSO Başkanı Koç, bu bilinçle hizmet üreteceklerini söyledi. Koç, konuşmasının sonunda Aksoy ve Özkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, temsil ettikleri kurumlarla uyum ve işbirliği içinde çalışmayı umut ettiklerini sözlerine ekledi.
23 Mayıs 2018