Haberler

KOÇ, DAKA HEYETİNİ AĞIRLADI

Nisan ayında yapılan seçimlerin ardından Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Erdal Koç, tebrikleri almaya devam ediyor. Son olarak DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Koç’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Güray’a DAKA Muş İl Koordinatörü Fuat Özkan eşlik ederken, MUŞ TSO Genel Sekreteri Hanifi Aydar da ziyarette hazır bulundu.
DAKA ve MUŞ TSO’nun paydaş kurumlar olduğuna dikkat çekerek bir konuşma yapan DAKA Genel Sekreteri Güray, her iki kuruluşun da ortak gayesinin insanlara faydalı hizmetler sunmak olduğunu ifade etti. Bugüne kadar birçok projeye imza attıklarını kaydeden Güray, MUŞ TSO ile güzel işler yapacakları belirterek, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUŞ TSO Başkanı Koç ise konuşmasında, Muş esnafının istifade edebileceği projeler üreteceklerini, bu süreçte DAKA ile işbirliği içinde olacaklarını belirtti. Seçilen meclis üyeleri ile birlikte hep bir arayış içerisinde olduklarını, Muş’un ekonomisine katkı sunacak projeler üretmenin gayretinde olduklarını söyledi.

 
28 Mayıs 2018